Сайт за романите на Силвия Кристъл - Сласт

Сайт за романите на Силвия Кристъл

Сряда, 28.06.2017, 03:12

Добре дошли Гост | RSS | Главна | Сласт | Регистрация | Вход

 

“Устните й бяха солени от сълзите и имаха вкус на разорана земя. На покълващ живот. На обещание. Силвен ги пое със страст, с каквато не беше целувал нито една жена. Той изпита неосъзнато желание да погълне мъката й. Да потуши гнева й. Да излекува раните й.”

 

“Мъката се заби дълбоко в сърцето й и тя изпита непоносима болка. Отчаянието завладя съзнанието й и насади в мислите й изпепеляваща горест. Неспособността й да си представи бъдещето избуя в желанието да се остави на мига. Единственото й желание беше да задържи това изпепеляващо чувство, колкото е възможно по-дълго в душата си. Да го защити от чужди посегателства. Да го спаси от собствените си терзания.”

 

“Нефели усети топлите му устни върху голото си рамо. Беше обсебила не само мислите му. Беше заличила и спомените му.”

 

“Нефели изпъна тялото си върху сухата земя. Душата й се нуждаеше от прераждане. Тя усети трепета на ласката му и се усмихна тъжно. В тази близост нямаше забранена страст. Имаше само пречистване.”

 

“Разбиването на илюзиите е най-мъчителното усещане на този свят.”

 

“Бяха заличили миналото. Бяха започнали живота си отначало. Без наслояванията от стари преживявания. Без сянката на нови съмнения. Всичко около тях бе чисто. Онова, което бяха оставили зад гърба си, отдавна беше погребано. Значение имаше единствено това, което изживяваха в момента. Онова, към което се бяха устремили, беше само една фантазия.”

 

“Нефели знаеше, че всичко на този свят е преходно. Единственото й желание беше да задържи това изпепеляващо чувство, колкото е възможно по-дълго в сърцето си. Да го защити от чужди посегателства. Да го спаси от собствените си терзания.”

 

“Нищо на този свят не продължава вечно. А най-нетрайна от всичко е страстта...”

 

Сайт меню

Вход във форума

Количка за пазаруване

Количката Ви е празна

Търси

Календар

«  Юни 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив на записите

Статистики


Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0