Плътта на пеперудата - Моите романи - Файлов каталог - Сайт за романите на Силвия Кристъл

Сайт за романите на Силвия Кристъл

Сряда, 28.06.2017, 03:10

Добре дошли Гост | RSS | Главна | Файлов каталог | Регистрация | Вход

Главна » Файлове » Моите романи

Плътта на пеперудата
[ Свалете от този сървър (26.5Kb) ] 09.03.2013, 23:49

 Анотация

   Сърцето на жената е като испанските къщи, има много врати, за да влезеш и малко прозорци, за да надникнеш в тайните му. Няма никакво съмнение, че покорителят на женски сърца Уилям Форд е усвоил до съвършенство изкуството да нахлува като победител в живота на всяка изпречила се на пътя му красавица. Въпреки триумфа обаче, чаровникът Бил изпитва смазваща неудовлетвореност. Защото като всеки завоевател иска да притежава онова, което вече принадлежи на друг. 
   Бил прекарва безгрижни дни и нощи на екзотичен остров в компанията на шеметната Кармен и приятелките й, когато съдбата му подхвърля неочаквано предизвикателство. Той среща чаровната Амели, която пристига на острова със съпруга си. Като опитен ловец Уилям Форд се спуска след невинната и необиграна в играта на открит флирт чужденка. Втурва се след красавицата с упорството на изкусител, който не е свикнал да губи.
Натрапчивият интерес, ухажванията и задъханите признания объркват добре подредения емоционален свят на Амели. Красивата чужденка се оказва разпъната между здравия разум, който й нашепва да не вярва на настойчивите уверения на преследвача и покълващото в сърцето й чувство, което я тласка в ръцете му. Неусетно и за нея самата Амели добива власт, която никога не е подозирала, че е способна да притежава. От внезапно избутан на предната линия играч, тя се превръща в повелител, който диктува правилата.
Самоувереността и дръзката безскрупулност на мъжа, който пристига от запада, се сблъскват с житейската философия, етичните норми и представите за достойнство и чест, в които е възпитана жената от изтока. Искрата, която пламва между двамата, се превръща в непримирима война на световете.
   Скоро Уилям Форд попада в клопката, която сам е заложил. Принуден е да преосмисли безупречно изградената си теория за жените, да потуши глада си за нови авантюри, да потисне нетърпението си и смирено да чака.
Амели не е склонна да му предложи това, което Бил се стреми да постигне с цената на всичко. Тя не е готова да се хвърли в дълбоките води на едно мимолетно приключение и да остави зад гърба си отломките на брака си и разбитото сърце на човека, когото обича. Освен ако...
Освен ако неотразимият Уилям Форд за първи път в живота си не е искрен. И зад настойчината му молба да избягат с първия вечерен кораб не се крие желанието да сложи ред в чувствата си, да подреди парчетата от делника си, да придаде цел на стремежите си.
В един момент Амели осъзнава, че стиска в ръцете си не само собствената си съдба, но и тази на съблазнителя.
Ще се пребори ли младата жена със съмненията, които дълбаят душата й или ще остане заклещена завинаги в рамките на сивото си ежедневие? Ще направи ли онзи безумен скок в неизвестното или ще продължи да живее в тихия уют на с години градената сигурност? Ще повярва ли в силата на онази неизживяна, вихрена, изпепеляваща страст, която изгаря всичко по пътя си или буренът на инерцията ще задуши крехкия цвят на доверието?

  Единствено във властта на Амели е да съчини последната глава на този еротичен трилър. И тя ще го направи. Защото най-непредвидимите развръзки ги пише винаги животът.
Категория: Моите романи | Добавено от: Krystal | Тагове: peperudata, Krystal
Преглеждания: 8806 | Сваляния: 3393 | Рейтинг: 4.8/60

Сайт меню

Вход във форума

Раздел категории

Моите романи [10]

Количка за пазаруване

Количката Ви е празна

Търси

Статистики


Общо онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0